Speelse en nostalgische belevenissen

Terugblik op Geluk

Een persoonlijk cadeau!

Ultiem persoonlijk cadeau voor ouderen

Speciaal voor ouderen en mensen met dementie is Terugblik op Geluk individueel in te zetten.Een bijzonder cadeau, waarbij de gelukkige oudere een moment van persoonlijke aandacht krijgt, helemaal in de sfeer van de tijd waarin hij of zij is opgegroeid.

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor je ouder(s), opa, oma of andere dierbare? Terugblik op Geluk is uniek en creëert waardevolle nieuwe herinneringen.

Deze bijzondere variant van Terugblik op Geluk kan volledig afgestemd worden op de oudere, zodat het een ultiem persoonlijk cadeau wordt! Van muziek die fijne herinneringen oproept, koekjes die vroeger altijd op tafel stonden tot speciale voorwerpen waar de oudere warme herinneringen aan heeft. Er is veel mogelijk en alles vindt plaats in de eigen, veilige omgeving.

Door deze persoonlijke toevoegingen kunnen er mooie verhalen en herinneringen naar boven komen. Een dierbare met dementie kan ineens een helder moment krijgen en vertellen over een voorwerp wat speciaal was. Dit is zo waardevol!

Een mooi cadeau voor de oudere zelf, maar zeker ook voor degene die het cadeau schenkt. Want uiteraard mag diegene (en andere dierbaren) er ook bij aanwezig zijn!

Deze persoonlijke editie van Terugblik op Geluk is al mogelijk vanaf €50,-.

Wil je graag meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met me op via: 06-48810894.

Een sfeerimpressie van Terugblik op Geluk.

Informatieaanvraag Terugblik op Geluk

captcha

 

Een speciaal cadeau voor een:dierbaar familielid

buurtgenoot

bewoner van een verzorgingshuis

eenzame oudere

oud-collega

persoon die je een bijzonder geluksmoment gunt