Speelse en nostalgische belevenissen

Experience de UITdaging!

Uit je comfortzone, in je playzone!

De meerwaarde van spelen

Spelen: een prachtige manier om plezier te beleven, te ontdekken én om je grenzen te verleggen! Niet alleen voor kinderen belangrijk, maar juist ook voor volwassenen. Wij zijn vaak zo gericht op het bereiken van doelen, werken aan deadlines en nuttige dingen. Zoveel mensen hebben het altijd druk. Tijd maken voor puur plezier, zonder doel, gebeurt veel te weinig. En dat terwijl het juist zoveel meerwaarde heeft om dit wél te doen!

Spelen is niet alleen maar leuk, maar heeft ook veel andere voordelen. Spelen zet aan tot creatiever denken, het geeft je positieve energie, helpt om op een veilige manier je grenzen te verleggen en het is een snelle en fijne manier om stress, angsten en neerslachtigheid te verhelpen.

 

Een unieke Experience!

Maak je klaar voor Experience de UITdaging! Een heerlijke middag vol speelse activiteiten waar je vrolijk van wordt, maar die je ook aanzetten om je grenzen op te zoeken! Samen op avontuur, met onverwachte cadeautjes onderweg, uit je comfortzone, genieten van de verrassende, maar oh zo fijne momenten! Hier krijgt het kind dat nog steeds in jou zit, de ruimte om naar boven te komen en los te gaan!

De UITdaging! staat voor:

  • Uit je comfortzone!
  • Laat je Innerlijke kind naar buiten komen!
  • Test jezelf en laat je gaan!

Deze Experience vindt plaats op een heerlijke (buiten)locatie die meteen uitnodigt tot actie, waar we alle ruimte hebben en veel lol en bijzondere momenten zullen beleven!

Experience de UITdaging is laagdrempelig, luchtig en speels, maar van binnen zul je merken dat er van alles gebeurt en verandert. Een prachtig proces wat je een stapje verder zal helpen op jouw eigen pad.

Experience de Uitdaging is momenteel te boeken als groep of als VIP 1 op 1 Uitdaging!

Heb jij nu al zin in deze Experience?! Begint er ergens van binnen een vlammetje te branden? Voel je het al kriebelen? Of lijkt het je spannend, maar voel je dat je hele lijf JAAA roept? Dan is dit het moment om je aan te melden via info@beleefjegeluk.com!

Op de Facebookpagina blijf je op de hoogte van deze en andere activiteiten van beleef!

In mijn e-book Speelkwartier vind je 10 toffe speelmomenten voor volwassenen! Mooie opwarmers voor de Experience! Klik hier om het meteen aan te vragen!

Verlang je ernaar om: het gevoel van vrijheid in je hele lijf te ervaren?

de controle wat meer los te laten?

je grenzen op een luchtige en leuke manier te verkennen?

puur plezier te beleven?

het speelse kind in jezelf (eindelijk) weer eens los te laten?

je fantasie de vrije loop te laten?

jezelf een middag over te geven en jezelf te laten gaan?

uit die veilige comfortzone te stappen?

vrij te spelen?

een heerlijke middag in de natuur te beleven?

Praktische informatieGroepen van 4 tot maximaal 10 deelnemers of 1 op 1 als VIP

Op een prachtige plek in het hart van Brabant

Zowel doordeweeks als in het weekend mogelijk, volledig af te stemmen op jouw of jullie wensen

Meer informatie ontvang je na aanmelding