Speelse en nostalgische belevenissen

80's belevenement

Terug naar de jaren 80!

Het 80’s Belevenement: een jaren 80 quiz vol actie en plezier, en meer!

Nostalgie heeft een positief effect op je geluksgevoel. Fijne herinneringen ophalen aan vroeger kan ertoe bijdragen dat je beter in je vel zit en gezamenlijk terugdenken aan vroeger zorgt voor verbinding! Denk maar aan liedjes van vroeger die je meezong toen je uitging, een oude tv-serie waar je vaak naar keek, speelgoed waar je graag mee speelde. Wanneer je daaraan terugdenkt verschijnt er vanzelf een glimlach op je gezicht…

Bij het 80’s Belevenement duik je met een groep bekenden het verleden in, terug naar de jaren 80! We gaan herinneringen ophalen en jullie kennis wordt getest!

Het 80’s Belevenement is niet alleen een quiz, maar ook een moment om het podium te pakken als je dat wilt! Imiteren, playbacken, uitbeelden, en je verdient er ook nog punten mee! Haal het kind in jezelf naar boven, niets is te gek!

Een korte inleiding over de kracht van nostalgie zorgt ervoor dat het niet alleen maar hilariteit is, maar ook informatief. Dit maakt deze middag of avond compleet.

Wil jij het 80’s belevenement boeken voor jouw team, vriendengroep of familiedag? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op.

Informatieaanvraag 80’s belevenement

captcha

 

80's quiz - belevenement