Nostalgische belevenissen

80's belevenement

Terug naar je jeugd!

In deze tijden, waar iedereen het altijd maar druk heeft, veel mensen last van stress hebben of zelfs in een burn-out zitten, is het goed om momenten in je leven in te plannen waar je puur mag beleven en genieten!

Herinneringen aan je jeugd zijn heel waardevol! Vaak komt er een lach op je gezicht als je terugdenkt aan de spelletjes die je toen speelde, als je de tune hoort van je vroegere favoriete tv-serie of als je een snoepje proeft wat je vroeger bij je opa en oma kreeg…Het zijn kleine geluksmomentjes!

Bij dit belevenement mag je even terug in de tijd… Een middag non-stop genieten van al het moois dat echte ’80s kinderen zeker zullen herkennen! (Ook oudere of jongere generaties zijn welkom!)

Naast een heel gezellige en misschien zelfs hilarische middag, is het meer dan dat. Doordat je een middag geen smartphone bij je hebt, heb je geen afleiding en minder prikkels van buitenaf. Daardoor kun je je beter richten op het moment zelf en echt genieten met de mensen om je heen. Met hen in verbinding komen, echt contact maken, binnen een speelse omgeving die veel herkenning van vroeger oproept.

Alles bij elkaar zorgt dit voor een onvergetelijke middag waar je hopelijk nog vaak aan zult terugdenken!

Wil jij deelnemen aan een editie van het 80’s belevenement? Houd de Facebookpagina of Instagram pagina van beleef! in de gaten voor de nieuwste data.

Wil je meer informatie, of een privé editie boeken met je vrienden of voor je team? Neem dan contact op.

Informatieaanvraag 80’s belevenement

captcha

 

Een middag waar je mag... loloballen, elastieken, springtouwen

kijken naar oude kinderseries en tekenfilms

meedoen aan de “Wordt Vervolgd” imitatie wedstrijd!

deelnemen aan een quiz over de 80’s

spelen met oude bordspelletjes 

playbacken in de Mini Playbackshow!

genieten van colaflesjes, snoephartjes, salmiaklollies, Rang zuurtjes en Punica!

luisteren naar alle hits van Kinderen voor Kinderen 1 t/m 10