Speelse en nostalgische belevenissen

Experience

Haal het kind in jezelf naar boven!

De meerwaarde van spelen

Spelen: een prachtige manier om plezier te beleven, te ontdekken én om je grenzen te verleggen! Niet alleen voor kinderen belangrijk, maar juist ook voor volwassenen. Wij zijn vaak zo gericht op het bereiken van doelen, werken aan deadlines en nuttige dingen. Zoveel mensen hebben het altijd druk. Tijd maken voor puur plezier, zonder doel, gebeurt veel te weinig. En dat terwijl het juist zoveel meerwaarde heeft om dit wél te doen!

Spelen is niet alleen maar leuk, maar heeft ook veel andere voordelen. Spelen zet aan tot creatiever denken, het geeft je positieve energie, helpt om op een veilige manier je grenzen te verleggen en het is een snelle en fijne manier om stress, angsten en neerslachtigheid te verhelpen.

 

Een unieke Experience!

Maak je klaar voor een bijzondere Experience! Een heerlijke middag vol speelse activiteiten waar je vrolijk van wordt, maar die je ook aanzetten om je grenzen op te zoeken! Samen op avontuur, met onverwachte cadeautjes onderweg, uit je comfortzone, genieten van de verrassende, maar oh zo fijne momenten! Hier krijgt het kind dat nog steeds in jou zit, de ruimte om naar boven te komen en los te gaan!

Deze Experience vindt plaats op een heerlijke (buiten)locatie die meteen uitnodigt tot actie, waar we alle ruimte hebben en veel lol en bijzondere momenten zullen beleven!

De Experience is laagdrempelig, luchtig en speels, maar van binnen zul je merken dat er van alles gebeurt en verandert. Een prachtig proces wat je een stapje verder zal helpen op jouw eigen pad.

De eerste edities zullen in september en oktober 2020 plaatsvinden. De definitieve data komen half augustus online te staan. Voor deze edities geldt het speciale tarief van slechts € 59,- (incl. btw)!

Heb jij nu al zin in deze Experience?! Meld je hieronder dan aan voor mijn nieuwsbrief Speeltijd! Zodra de data bekend zijn, ontvang je deze in je mailbox.

Op de Facebookpagina blijf je op de hoogte van deze en andere activiteiten van beleef!

In mijn e-book Speelkwartier vind je 10 toffe speelmomenten voor volwassenen! Mooie opwarmers voor de Experience! Klik hier om het meteen aan te vragen!

 

Ja, ik meld me aan voor Speeltijd!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Praktische informatieGroepen van 4 tot maximaal 12 deelnemers

Op een prachtige plek in het hart van Brabant

In september en oktober speciaal tarief van € 59,- (inclusief een drankje na afloop)

Meer informatie ontvang je na aanmelding